2013. július 6-án megnyitotta kapuit a Napsugár Játszópark Bükön! Játszóház 1.700 m2-en, egész évben nyitva tartó korcsolyapálya, bowling pálya, fitness terem és egyéb szórakozási lehetőségek várnak!

Napsugárpark új lehetőségként nyitotta meg kapuit Bükön a játék, a kaland, a sport forrásaként.

Marina Apartman Bükfürdő - Napsugár park

Bükfürdő – Napsugár park

Igazi kikapcsolódást nyújt a hétköznapokon, közös programokat a hétvégéken! Fő célunk az, hogy a mai rohanó világban a családok együtt tölthessenek itt el felejthetetlen napokat, együtt játszhassanak és nevessenek a gyerekekkel. Legyen kint akár rekkenő hőség vagy éppen zord hideg, egész éven át lehessen élvezni a játék örömét! Fő célunk, hogy minden gyermek arcára mosolyt csaljunk, és a mai rohanó világban a családok egy felejthetetlen napot tölthessenek el együtt.
Játszóház (1700 m2)

Kisebbeknek egy, két emeletes játszólabirintus áll rendelkezésükre, melyben 2 hinta, trambulin, hullámcsúszda, csőcsúszda labdatengerrel mászó alagúttal, és mellette egy kisebb légvár is található. Nagyobbaknak egy 4 pályás trambulin, egy 4 szintes izgalmas elemekkel kombinált labirintus rendszer közel 300 m2 -en (4 ágyús lövöldözővel, 3 pályás 15 m-es hullámcsúszdával, csőcsúszdás labdatengerrel) nyújt felejthetetlen kalandokat.

Marina Apartman Bükfürdő - Napsugár park

Bükfürdő – Napsugár park

Ezen kívül, állítható ülőtávolságú gokartok, futóbiciklik, triciklik, 2 nagy légvár, melyből az egyik egy hatalmas krokodil száj. Ha ügyesek, és gyorsak vagytok úgy másszatok be oda, hogy a száját még nem csukta össze, azután jöhet a csúszás.

De ha még ez sem lenne elég akkor a beltéri medencében felfújható labdában pöröghettek, futkoshattok és még vízi dodzsembe is beülhettek.
Játszóparkunkban országosan egyedülálló 2 különlegesség is található! Az egyik az úgynevezett SPIN FRIZZ henger, melyet Magyarországon csak nálunk próbálhatsz ki! Fürdőruhába beülve a csúszdázás végtelen élményét tapasztalhatjátok meg magas fordulatszámok mellett, vagy akár bekötve, hogy így biztosan forogjon veletek a világ körbe-körbe.

Nyáron rövidnadrágban korcsolyázni? Nálunk ez sem lehetetlen! Gyertek és próbáljátok ki a közel 90 m2-es pályán!
Ha pedig a sok játék mellet megéheztetek vagy megszomjaztatok büfénk kínálatában biztos találtok nektek való finom meleg,- és hideg ételeket, italokat!

Bowling és Kávézó

Bowling kedvelő vendégeink, baráti csapatok egy modern 2 pályás, UV fénnyel ellátott pályán kapcsolódhatnak ki, melyből a gyerekek is kivehetik a részüket, és a siker érdekében még egy kis segítséget nyújtunk…

Emellett kávézónkban kávékülönlegességekkel, alkoholos,- és alkoholmentes koktélokkal, frissítő italokkal, süteményekkel, fagylaltkelyhekkel, hideg és meleg szendvicsekkel várjuk vendégeinket!

Fitness terem Az emeleten található a 2 pályás amerikai fallabda pálya, a mozogni, edzeni vágyó hölgyeknek, és uraknak a legmodernebb gépekkel felszerelt fitness terem áll rendelkezésre.

A szabadban lévő szórakozási lehetőségek
Marina Apartman Bükfürdő - Napsugár park

Bükfürdő – Napsugár park

15 elemes játszótér, 9 lyukú mini golf pálya, homokozó és nagy melegben igazi felüdülést nyújtó pancsi park, ahol kedvetekre fröcskölhettek, pancsizhattok. Azonban vigyázzatok ha láttok egy hatalmas dombról leguruló ZORB labdát, mert lehet, hogy éppen anya, vagy apa próbálja ki.

A tó körüli sétányon pedig nagyokat sétálhattok vagy akár anyáék főzhetnek vagy sütkérezhetnek a szabadban.

Reméljük a nap végére mindenki jól elfáradva, feltöltődve és élményekben gazdag emlékekkel távozik tőlünk! Mi pedig bízunk abban hogy hamarosan újra üdvözölhetünk benneteket, hogy ismét egy izgalmas napnak nézzünk elébe együtt, hiszen minden álmunk hogy ti boldogok legyetek nálunk és mosolyogva, fáradtan és ezzel a mondattal távozva ”Na anya csak még egy utolsót” hagyjátok el a parkunkat!

Az oldal forrása: visitbuk.hu