XII. Gyógy- Bor Napok – Büki Gasztrofesztivál

Idén már négy napon át szórakoztatjuk a kíváncsiskodókat, szolgálunk remek ételekkel, Magyarország legjobb boraival és pálinkáival, kézműves kirakodóvásárral, koncertekkel. Csütörtökön Török Ádám és a Miniproject 4 órán át különböző eredetű blues-dalokkal varázsol el minket, pénteken este a Magna Cum Laude a bulifelelős, szombaton pedig Bangó Margit és csapata húzza a talpalávalót. Mindenki megtalálhatja a kedvére való programot, hisz apró vendégeinknek gyermekprogramokról, ügyességi versenyekről is gondoskodtunk. Sőt! Vendégeink véleményét is kikérjük, hogy a kiállító pincészetek kínálatából kinek adnák a „Vásár Bora” címet.

A rendezvény nyitányaként az Európai Borlovagrend közreműködésével megválasztjuk Bük város új borát, amely ezt követően egy éven át elérhető a büki, bükfürdői vendéglátóhelyeken, szállodákban.

Ígéretes gasztroprogram igazi ínyencek számára a Borvacsora, amelyhez a kiváló italsort a villányi Bock Pince biztosítja, az ínycsiklandó étkeket pedig a bükfürdői Fürdő Étterem kreálja.

forrás: visitbuk.hu